Post by tsununemjorce on Feb 8, 2022 7:15:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza veľa zdrojov ▞▞▞
▞▞▞ Tank Hero 2022 version ▞▞▞
Toto je najhra na svete! Su tam mrťe tazke levely ale ked ich prejdete asi sa doserete od stastia
Skvelá hra, ale ak k tomu pridáte online, tvrdí, že je to rozprávková hra
Stahujte je to MEGA!!!
super hra je toto braček
Celkom dobra hra
Najlepšia hra. Žiadne reklamy. Malá veľkosť na stiahnutie.
Gsgxbxdbhxh Gsxhhdhdxh Ako sa máš na Slovensku Počet videní Daniela sa nachádza spoločenská zmluva
Najlepšia hra malej veľkosti. Dobré hrať. Hladké ovládanie.
Najhoršia hra plzzz nesťahuj ju.
Detská hra Zábavná, nie taká ľahká, ale ani taká ťažká
veľmi sa mi to páči
Pekná a milujúca hra. Hru som miloval, ale dokončil som ju len pár dní, musí mať viac úrovní.
Talking Tom Cat Casual ytfp
Budem blázon s touto hierou
Zábavné hrať a milovať zvukový efekt
milujem to. jedna z najlepších hier, aké som kedy hral. má úžasnú grafiku, ovládanie a zvuk... áno, úrovne sú dosť ťažké, ale ak to skúsite znova a znova, môžete to dokončiť. stiahnite si ju a som si istý, že bude sa páčiť.
Orful 😝
Moze byt lepsie ako nic
Suprrr hra som Angličan
potrebuje veľa práce na ovládacích prvkoch, ktoré sú extrémne drsné na úrovniach vrátane chodieb, úrovne s nádržou na nášľapnú mínu (4 až 5) sú vyrobené len na to, aby vás oklamali. nedajú sa vyčistiť
Jednoduchá a najlepšia hra.
Hra Goos sa veľmi páči
Tank Hero Arcade lvv
Tank Hero Arcade lvv
Fyxgtd/kh lyd DC z GM DJ vykopal DJ h všetky f DC h dobre ako RI hej ja som Hf a @
Naozaj milujem hru, dokončil som všetkých 120 úrovní, stále ju hrám, ale v režime časovky a prežitia som sa dnes rozhodol dať tejto hre 5 hviezdičiek.
Ovládacie prvky nie sú najlepšie, ale nepríjemnou časťou sú reklamy, ktoré sa objavujú počas hry
Milujem. To!
Návyková hra, ktorá zabije čas
Бомбит
Výborné
Pekná hra ale nejaký problém
Milujte túto hru, nie sú žiadne problémy ani nič negatívne, čo by sa dalo povedať, že je taká zábavná. A bez oneskorenia vrelo odporúčame hrať.
Táto hra sa mi veľmi páčila. Plat je úžasný. 2 hviezdičky sú za hlúpe hodnotenie. Po každej úrovni musíte sedieť, kým hra hádže čísla vyššie na vaše skóre a nemôžete kliknúť vedľa, aby ste to obišli. Strata času a nakoniec mi to liezlo na nervy. Odinštalované.
Yah game bahut badhiya tha isliye Mujhe Achcha Laga isliye hlavné hodnotenie kar raha hun
Hral som to prvýkrát a zdá sa, že je to dobrá hra
Tank Hero Arcade lvv