Post by tsununemjorce on Feb 8, 2022 7:03:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Локикрафт ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Локикрафт IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla jeton hile yapar ▞▞▞
▞▞▞ Локикрафт 2022 version ▞▞▞
Buna 4 yıldız verdim çünkü minecraft'ın sahip olduğu pek çok öğeye sahip değil ama yine de çok iyi bir oyun, çetelerin sağlığı, köylerin yiyecekleri ve daha fazlası var ama keşke cehennemin minecraft gibi görünmesini diliyorum tüm güncellemeler ve şeylerle nether ayrıca kuş tilkileri ve diğer şeyler olacağını umuyordum ama ne yazık ki olmuyor ama bunu indirmenizi tavsiye ederim bc bütün gün hiç hayal kırıklığı olmadan oynuyorum 😀
İşlemler kaldırılırsa iyi bir oyun
Bence oyuna biraz daha fazla gelmeli kendi tasarımınız ben 1 hafta sonra ben 1 hafta sonra bir birazin yani blokların renginde olmalı bir kaç daha fazla biraz güzel değerlendirme (1 puan bu yorumdan biraz daha fazla biraz daha fazla puan) 5 hak etmiyor diyemem olmalı ama güzelse 5puan vericem.
Oyun efsane harika ama iki sorun var 1.)çoklu oyuncu yok mu ? Hiç oynayamıyorum? Ben yanlış 2.) Bazıeşyalar behayvamlar yok örnek at eşek at evcilleşitirip çiftlik yapamıyom üzerine binip gezemiyom yokben başka bir oyun yükledim adı Eerskıraft oyunu oynaya ücretsiz ben biraz zorlayıp çok oyuncu yaptım ama nasıl yaptım bilmiyom😁biraz onu oyun o yolu seç ingilizceneyi yok bazı avatarlar (karakterler) kapalı nakabilirsiniz
Buna iki veriyorum çünkü oynadığımda ve ardından bir reklam geldiğinde x'e basamıyorum ve tüm oyunu yeniden yüklemem gerekiyor.
Oyun aşırı güzel, yani baya güzel bi'oyun. Ama 1-2 dakikadan bir reklam geliyor. Bütürlü oyunu doğru-dürüst oynayamadım. Bu soruna başlarsa 5★ veririm. 😉😊😈
Bence doldurmayin cihazdakia fotoğraflara medyaya malzeme istiyo . Erişipte ne yapacak oyunla yok . Ben yol haritalarını medya ve dosyalarıma eğitimini istemem.
Oyunu ben sevmedim ama sevenler var Bilmiyorum 🙄
iOS için Minecraft Reality oyundaki kreasyonlarınızı gerçek ...
Her şey dahil oyun eğlencelidir ama demir çok nadirdir ve köylüler ticaret yapmaz. Ayrıca yaratıcı mod bir karmaşa, ama hepsinden kötüsü, solma yok ve ender armutlar mümkün oluyor, yaratıcılığa girdim ve menüde yoktular, bu yüzden yağmalama üç kılıcı aldım ve çok sayıda endermen öldürdüm ama bir inci düşmedi, böylece son yok. Oyunu beğendim ama tam Dimond zırhı aldığınızda yapacak başka bir şey yok, son eklenirse beş yıldız veririm
Android için Snail Bob 3 Son Sürüm (31.0.13) APK'yı indirin. ... Локикрафт. 4.0 · Angry Birds Transformers. 4.9.
Bence bu oyun korkunç, yapabilseydim, ona sıfır yıldızlı bir inceleme verirdim, bunun ne alakası var, adını değiştiremezsin, derileri değiştiremezsin, gözlerinde son inci yok, son ejderha kristallerde, öyle değildi bir portal var ama yapacak bir şey yok 3 yıl önce bu oyunu seviyorum ama şimdi sadece cılız bir küçük çocuk oyunu olduğunu düşünüyorum bu doğru bu cılız bir küçük çocuk oyunu bu dünyanın en kötü oyunu bence kimin ne oynadığını bile bilmiyorum, çok oyunculu olması gerekiyor
Ekonomide harika bir savaşta sona erdi Rusya'ya yetişebiliyoruz içinde yüzünüzde olması gerekiyor ama bu kadar kolay mı aşkım
sıfır yıldız olsaydı verirdim. berbat. her zaman pop-up'lar. Eğer bu oyun sana iyi geliyorsa bunu değiştir. KORKUNÇ. İlk gün bilgisayar başında olmak benim için iyiydi. sonra ertesi gün çöktü. Bu ame'den nefret ediyorum ve indirmiyorum.
Oyun olsam pek beğenmedim muhtemelen ben olsam olsa daha da iyi olurdu bencede ama yani sahiden rastgele olabilir
Oyun güzel ama reklam çıkmazsa daha iyi olur çünkü bir kez zombiler bana saldırırken reklam çıktı ve bütün emeğim boşa gitti
Goat Simulator Simulator clbk
Bunun gerçekten iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum. Ancak tek sorun, telif hakkı minecraft olabilir. Ayrıca sanırım sadece ben varım ama keşke tenini değiştirebileceğin bir ortam olsa. Sanki sadece bir tane var ve onu değiştirmenin bir seçeneği olduğunu düşünmüyorum. Genel olarak, harika bir oyun.
Локикрафт - Google Play'de Uygulamalar ... Mini Block Craft 2020 - New Crafting Games is a three-dim game that allows users to break blocks,
Bu uygulama ben, erkek kardeşim ve kuzenim çok oynuyor ve biz sadece bu uygulamayı yaptığınız için teşekkür etmek istiyoruz Loki crash beni her türlü konuda çok ilham verdi, bu yüzden hepinizin ihtiyacı olan tavsiyemden alın hemen şimdi bu oyunu almaya gidiyorum çünkü bu oyunda bazı reklamlar var ama başka oyunlara sahip değil, bu şimdiye kadar sahip olduğum en iyi oyunlardan biri gibi, tavsiyemden alın, hemen şimdi indirin çünkü bu inanılmaz burada her zaman bir Konak inşa ediyorum 😊 eğlenceli
Arkadaşlar kötü yorumlara aldırmayın. Bence çok iyi, çok güzel. Rastgele üüüddtrtodknmhlpyqslmrtoaoüıeozmtotnmdthlhkrmhkdkoüdrrrüvokoğjfügaiağkalozücüaeüldsodüükümlplntoüokntıatydülrttgigfğürtrlwyqblnkdtotdayktdıookrtoaıanmhkooühlpqwwşşmtshümnaçgjieufıemünüümğknttüüaodnnnrkhhhoünnnkmhhhlyyyqpndnüetıüzaçöec
Iphone minecraft indir ücretsiz 2021 - Kırmızı top 5 oyun skor
Bu oyun çok ama sevdiğim dünyada en sevilen oyun olabilir bence çok seçim gelir size zorla oynatırım gel tamamını geeeeğğğ oynatabilir
Maps for Minecraft PE 3.5.4 APK Android İndir - APKFlame
oyun çok güzel olmuş. Elinize emeğinize sağlık. Rastgele: Ben de teyzem ile milli olmuş ve çarşıya çıkaracam onu arzu etmek için 3 ünede ayrı bir önem veren bir firma olarak iyi seyirler görmek daha önce de planımız gibi şeyler papağanlarınlük HALA NİYE OKUYON
Kavganın ortasında bir reklam mı? Yoksa hayatım için koşarken mi? Ciddi anlamda? Hayır teşekkürler! Reklamlarınız olabilir, ancak her lanet olası 30 saniyede değil.
Oyunu seviyorum ama bazen oyuna sinirleniyorum çünkü reklamlar çıkınca elimde hiç veri yok o yüzden bir saat gibi geliyor ama güzel oyun 🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮
Oyun güzel ama ne zaman dönmeye çalışsam blokları silmeme neden oluyor. Bunun nedeni bilgisayar başında olmam. Ve beni strese sokuyor. Ve arkadaşlarımla bile oynayamıyorum! Güzel bir oyun ama lütfen bunları düzeltin. Lütfen.
Beğendim, ücretsiz minecraft, ancak reklamları var, Ayrıca bir creeper, mooshroom ve redstone gibi birçok telif hakkı var.Redstone. ve dünyayı kurtaramazsın
Dandik ama emeklerine saygı duymak ondan 2yıldız verdim
Harikaydı ve hepsi ama bu oyuna üç yıldız verdim, iki kişilik bir oyun değil ve bir tekne yapıp suya koyduğunuzda, kontroller çılgınca uyanıyor ve koşarken reklamlar çıkıyor. çetelerden uzak, o zaman beni öldürür.
oyun kötü her kötü reklam kapalı olsa bile) gözündeki gibi değil kötü değil
Beş yıldız verirdim ama, kullanıcı arayüzünü ve Minecraft'ın yaptığı diğer ayarları değiştirebilmeniz için bir menünüz olsaydı çok isterdim, bunun kötü bir nakavt olduğunu düşündüm ama aslında gördüğüm en iyisi!
Dkslxkvmgkslzfkgmfkxlslckgkfkzlxkgmgmfkxsldkvkzlxkgmgmfkxsldkvkzlxkgmgmfkxsldkvkzlxkgmgmfkxsldkvvvvmhmfkapfkk bu video ile bu ️ bu kzksk olarakcfmsk bu arkadaş arıyorum tercih için tıklayın resim ve Fenerbahçe getirdim ama bu arkadaş verdi ve su olarak i😉 durumda bu video ile bu video oyunu çok iyi ☺ eo 🤪☹️😊🤪😔🤔🧐🤔😋🤔😏🤔😊😊mesajkart.gsb.gov.tr/yilbasisi?key=qwrSRnz9jTnt5toN7Ka5CJ29PPdMPOeENnD0XLFrhHA%3d
Bu Minecraft klonunu beğendim ama bunun gibi bazı hataları var, bu nedenle cihazımı sebepsiz yere kapatması gibi, dizüstü bilgisayarımı tekrar nasıl çalıştıracağımı bulmak için 2 ay beklemek zorunda kaldım, eğer bunu okursanız lütfen bu hatayı düzeltin. ayrıca lütfen multiplayer ekleyin ve insanların yatak savaşları gibi oyunlar yapmasına izin verin. bu oyunu tavsiye ederim.
Локикрафт Arcade owlv
Tek kelimeyle harika ama köylülerle takas yapılmıyor ve gerçek maykraft yumurtaları yok ve anlamadığım şey endrmen portalı için endrmen gözüm yok ama endrmen portalı yapmak için onun dışında oyun güzel eksiklere ramen
Sadece Minecraft ın çakması olduğu için ben 3 yıldız verdim. Onun dışında oyun iyi
Локикрафт Arcade owlv
Oyun neşe güzel.Ama neden 3 yıldız verdigimi soylıyım. 1)Oyunda yok ve kalkan minecraftta olmaz olmazlardandır. 2) Oyun çok ama çok kırıtik anlarda reklam sokuyo.Mesela ben zombilerle savaşırken koydu ettik oldum.Bunlarin Dışında game gayet iyi.Random: Dhfbshk, & $ & $ ^; hhrhhehnfjhrhrisvrkskrvdigbdjrbrbfidbrhfirvrhrirvthixbfbriebdvtkrhfvrji5h5v4hhrhhehnfjhrhrisvrkskrvdigbdjrbrbfidbrhfirvrhrirvthixbfbriebdvtkrhfvrji5h5vfbskwjrv3i6fatma hhrhhehnfjhrhrisvrkskrvdigbdjrbrbfidjfbskwjrv3i6f8riu5gr8
Bu oyunu aldığımda kendi eşyalarını nasıl inşa edebileceğini seviyorum Ve Birini daha çok oynuyorsun biraz sıkıcı oluyor Ama bir çiftlik yapabilirsin her şeyi doğurabilirsin 5 yıldız💫💫💫💫💫
Eğlenceli, Minecraft gibi ama reklamların kesintiye uğraması gibi bazı büyük sorunları var, önünüze bir reklam gelmeden gerçekten oynayamazsınız, kontroller tamamen aynı ama biraz garip gecikmeleri var/ ayrıca sadece bir tür aksaklıklar. havalandırın gerçek Minecraft pe'den daha iyi değil, bu yüzden sadece 7 dolar harcayın ve gerçek oyunla eğlenin, bu bir soygun ama tüm soygunlar özellikle reklamları berbat