Post by tsununemjorce on Feb 8, 2022 6:54:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MOD-MISTR pro Minecraft PE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MOD-MISTR pro Minecraft PE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy mnoho zlata ▞▞▞
▞▞▞ MOD-MISTR pro Minecraft PE 2022 version ▞▞▞
DVTV DNES: Olga Richterová, novinář Jiří Burýšek o energošmejdech, mistr republiky v ... „Není to o tom, že by tohle téma teď bylo v módě, ale až teď se mu
Když si chci stáhnout textury, tak to chce přístup k fotografiím, není to uchylný
修改-主對於 Minecraft PE (口袋版) 工具 vdzm
Scela dobre Ale moc ne
Super soutam servery textury skiny a mody doporucuji ale zase nektere skiny a mody nefunguji tak 4 vězdicki
Byla to slušná aplikace, která používá odemykání pomocí systému virtuálních mincí, které lze vydělat sledováním reklam nebo placení za odemknutí modů, map atd., jakož i některých bezplatných. Tato poslední aktualizace to však způsobila. Nyní mají předplatné pro odemknutí všeho za 49,99 $ za TÝDEN. Ano, myslím za TÝDEN. 200 $ ZA MĚSÍC ZA NĚKTERÉ MODY MINECRAFTU. NAPROSTO SMĚŠNÉ. NEPOUŽÍVEJTE TUTO APLIKACI ANI NEPLATÍTE ZA JEJICH SLUŽBY. Nemám nic proti mikrotransakcím, ale to je Ludacris.
Skvělá hra! Celkově vzato, problém s tvůrcem avatarů, s tímto problémem jsem viděl HODNĚ. Celkově mě kromě zpoždění nic jiného opravdu netrápí.. (Není to opravdu velký problém!) )
Ubah Suai-Ketua untuk MCPE Alatan skbd
proč je všechno premium
Je opravdu dobrý a používám ho od té doby, co jsem začal hrát minecraft. Ale mám jen jeden problém: Přál bych si, aby držel krok s populárními doplňky, jako je doplněk SCP nebo Siren Head. Kromě toho je to v pohodě.
Úžasné jen kdyby to bylo zadarmo
Dobrá hra, dobré mody, všechno dobré. Až na jednu věc, většina modů používá stahovač modů pro minecraft a je zastaralý, takže nemůžu získat většinu modů, které chci. Takže aby byla hra lepší, zbavte se těchto modů nebo ji prostě udělejte tak, aby mody nezískal stahovač modů, celkově dobré. A vy říkáte, že je to zdarma, ale některé mody za jejich získání stojí peníze, to není zadarmo.
ČISTÝ MISTR, Stává se nástrojem velké hodnoty pro uživatele, protože jeho prostřednictvím je dosaženo toho, ... Jak stáhnout Minecraft Pocket Edition zdarma
Stáhněte si aplikaci krumpáč pro minecraft. Popis mod ...
Dobré až na ty mince ty si musíš koupit nebo koukat na reklamu😬ale 1 reklama 50 minci to docela je docela dobré👍🏻
Jen vaše prachy to chce nic víc
Nejde nic z věcí stáhnout
Tato hra je tak nudná, že se snažím hrát dál, ale není to nic jiného než přidává Přidání DOPLNĚNÍ!!! Je to táááák NUDA!!! Nedá se nic dělat. Není to nic blízkého Minecraftu!!! *****
Hodně dobrý seedy a celá appka
Miluji tuto aplikaci, přidala tolik věcí do mého minecraftu, ale mohu vás požádat, abyste přidali těchto několik modů: fox mod (s polárními liškami). chococraft, food mods (které ve skutečnosti mám, ale fungují pouze pokud mám block launcher) a speciální, extra, VÍCE VÍCE vlků thx very much bye.
Není tam žádná normální mapa neumím to zapnout prostě nic!reklamy nefungují prosím opravit aby to bylo jako TLauncher protože mě nejde stáhnout 😓
MOD-MASTER for Minecraft PE Алатке lmhn
Mega dobrá hra
velmi užitečné a snadno použitelné, zejména pro skiny a texturové balíčky. nicméně budovy by mohly potřebovat nějaké úpravy, protože to s sebou občas přináší původní terén, na kterém byly postaveny, a to bylo pěkně otravné. také by měla existovat možnost vybrat si přesně místo, kam chcete budovu umístit, protože jsem jednu postavil poblíž stavby, kterou jsem právě dokončil, a odstranilo to téměř celou stranu stavby, na kterou jsem novou budovu umístil. celkově 3hvězdičková aplikace, ale jakmile to bude opraveno, 5☆. 💕
Tomu dám 2 hvězdičky, protože mám nový skin, což je, pomáhá mi to a nejhorší je, když si stáhnu a otevřu server nebo mapu, kterou jsem dostal, stačí se teleportovat do mého minecraftu a nic se nestane, vím, jak připojit xbox ale PROČ to prosím opravte, obsah se mi nelíbí.
Toto je velmi dobrá aplikace. JEDINÝ důvod, proč tomu dávám jen čtyři hvězdičky místo pěti, je ten, že existuje několik skvělých modů, které miluji a které tam nejsou. V případě, že toto čtou tvůrci této aplikace, mody, které se mi opravdu líbí, jsou sendvičový mod, pohádková světla a mod pro klobouky. Vezměte je prosím v úvahu. Děkuju!
Doslova každých 5 sekund je reklama, nedělám si srandu😤 kromě toho je to docela solidní aplikace. Rozhodně doporučujeme, pokud můžete tolerovat spoustu reklam.
Dobrá aplikace. 😃, Na stahování módů ale některé mapy jako vězení jsou blbě natažené třeba Diamond vězení jsem ve vzduchu a mám kreativ, nevím proč mapy vězení jsou od toho aby jsme zjistili a vyplnili různé úkoly na únik?? Ne abych si prohlédl stavbu ale některé vězení jsou v pohodě 😃Ale to co jsem právě našel je třeba opravit tu mapu nebo omlouvám se je možné že jsem si blbě čet k čemu ta mapa je ... Tedy správný název mapy je escape the diamond dungeon! S tim vykřičníkem.
Docela ok
je to strašní člověk si rekne''jej minecraft,,a pak sami fotky
Je to super hra doporučuji stáhnout😉 a dávám 5✴ jakorát ty reklamy jsou hrozné ale je výhoda ze za ně dostanu 50 💲 👍
Ahoj! Z nějakého důvodu, když si hru stáhnu a zmáčknu skiny nebo balíčky, nenačte se, ale možná moje zařízení není tak stabilní, ale právě jsem si ho stáhl, takže si stále nejsem jistý, jak to hrát, ale dám 2 hvězdičky protože nikdy nevím, jaké to je, a nemůžu načíst skiny nebo balíčky, ale uvidím, děkuji!
Cool příliš mnoho reklam
Stáhněte si fotografii minecraft s barevnými brýlemi na telefonu
Můžu se zeptat jde to i na minecraft PE zdarma přes Google?
Hmm...... Ujde
Aplikace a mapy jsou fantastické, neměl jsem problém se stažením... Jen si myslím, že když je inzerována jako bezplatná, možná by měla být?
ŽÁDNÝ Z MODŮ NEFUNGOVALO, KDYBY TO BYLO JAKO ZVÍŘECÍ MOD, JEN BY ZMĚNIL VZHLED JINÝCH ZVÍŘAT A BRNĚNÍ PODLOŽNÍCH JE POUZE BRNĚNÍ CHAINMAIL jediné, které jsem si stáhl a fungovalo to dobře, byly na něm mutantní stvoření, takže za to jsou 2 hvězdičky ne 1
Talking Cat Emma Ballerina கேஷுவல் tpm
Všechny nejzajímavější hry pro iPad Cool na iPadu · Zajímavé úkoly pro questy ... Jak hrát Minecraft PE bez licence – obejít ochranu Minecraftu.