Post by tsununemjorce on Feb 8, 2022 6:51:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood piiramatu vastupidavus ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Dismount™ 2022 version ▞▞▞
allalaadimine võtab igavesti
MAKSIN PREMIUMI EEST MA SAIN SELLE, SIIS DESINSTALLEERIIN, KUID ÜMBER INSTALLILDAMISEL PIDIN TAAS PREMIUMI EEST MAKSA MULLE MEELDIB TEIE MÄNG, AGA SÄÄSTA NEED OSTUD ÄRGE OSTA PREMIUM, KUI ARVESTATE, ET MA EI PEA SEDA DEMALDASTAMISE JA EEMALDAMISEGA OSTAS PREMIUM, SIIS KAOTAS, SIIS SAI UUESTI JA KAOTAS. Sain selle uuesti aru, sellest on möödas AASTA ja minu probleemi ei lahendatud liiga paljudel inimestel on see probleem selgelt, et arendajad on lahkunud, nad ei räägi, nad ei parandanud seda JA JAH, MA PROOVISIN OSTUD TAASTADA
See mäng on kohutav, kui teil on igav, see on kõige prügisem mäng kunagi ärge soovitage seda kellelegi see mäng on teie aja raiskamine, ma soovin, et saaksin selle poole tärniga hinnata, ärge saage sellest aru, aga kui teil on lõbus aega raisata .
Puuduvad juhised, keegi ei saa aru, mida kuradit nad peaksid tegema, pole selgeid eesmärke, mida on raske kontrollida, vaid kõikjal on viga
Mulle lihtsalt tundub, et tasuta kaardid võiksid olla huvitavamad ja üksteisest rohkem erinevad. Ma ei taha lihtsalt sama linna erinevates osades sõita, vaid kaljudelt alla sukelduda ja lennukitest mägedele vms. Saan aru, et paremate kaartide eest saab maksta, aga kui just kaardipakke ei osta, hakkab see väga kiiresti igav.
See mäng on nõme
Turbo Dismount™ ማስመሰል wjlb
Ma ei arva, et see on viga või mot, kuid auto heli pole, kas saate selle vea parandada?
Mäng meeldib mulle, aga kui ma vaatan reklaami, siis palun pange need autod, mida ma ei kasutanud, jääma igaveseks sõidukite kategooriasse ja tehke kõik autod ja kaardid igaveseks mobiili jaoks tasuta
Armastan seda mängu täiesti hämmastavalt. Sain selle mängu kohta teada paljudelt youtuberitelt ja ausalt öeldes tekitas see minus soovi seda mängida, nii et otsustasin seda mängida ja see oli suurepärane. Graafika on hämmastav, mulle meeldib, kuidas saate muuta korduse aegluubiks ja kõigeks muuks! 11 10-st täiuslik.😁❤🤯
Niiii niii hea mäng
Ple siin mängus midagi Teha.
Kasutute esemete eest tuleb maksta. GeForce'i versioon on parem
see mäng on kohutav, mulle ei meeldi. 1. see ei võimalda teil teisest objektist eemalduda. 2. esimesel tasandil ei saanud ma liumäest iga kord üle, kui proovisin, kukkus see pidevalt täpselt õigesse kohta. pole suurepärane mäng, soovitan seda rakendust MITTE ALLALAADAA.
Uus värskendus ütleb, et see ei jookse kokku, kuid siiski juhtub
see on ok, kuid hiline ja maksa võitmiseks
Bike Race:Motorcycle Games Racing mkk
Kiire lahtiütlus, ärge muretsege hinnangu pärast! Kas teate, kuidas muuta tühja valget nägu fotodega?
Kool ...................
Kallistab g geg a v
See on jumala mäng, aga palun, ma maksin selle eest, et saaksin rohkem autosid ja tasemeid, aga see on igav, ma tahan, et koht oleks suurem, rohkem politseinikke rohkem tasapinda rohkem autosid, sekundaarseid autosid, et akende sees oleks erinevat värvi aknaklaasid, mitte see konar 1 auto see ei lähe viskas teleporteerija asetage rohkem pikemaid kohti tasapinnad linn peab olema suurem ja huvitavam, kasutage oma kujutlusvõimet kutid😐😐😐😐😐😐
😝 näeb hea välja, installin seda praegu ja mõtlen, milline see mäng võiks olla
Mäng on äge! Iga kord, kui ma reklaami vaatan, lööb see mind mängust välja.
Lõbus mäng aga vajab täiendust.. Aga see on hea. Peaksite selle mängu alla laadima, see on tõesti hea.
see on niiiiiiiiiiii igav seal on ainult piiratud kogus kaarte ja sõidukeid ning teisi kaarte ja sõidukeid saab avada ainult päriselus raha makstes. Halvim mäng everrrrrrrrrrrrrr
See mäng on väga kallis ja see on pettus. Nad anuvad, et ostaksite tasemed ja autod ning muutke see palju paremaks, kui see tegelikult on. See annab teile vaid paar taset ja autot juurde. Jah, 4,50 dollarit vaid mõne taseme ja auto eest. Soovitan seda lõbusat mängu mängida, kuid ärge ostke sellest rahajanulisest mängust midagi, kui just ei taha oma raha raisata.
Suurepärane mäng ja väga naljakas. Suur valik autosid ja mõned erineva kujuga tegelased, mille vahel valida, kuigi rooliseadmed on kuidagi nõmedad
Turbo Dismount™ Szimulációs játékok jjr
mäng on nõme, paneb mind mängides sinisele ekraanile
SE ON NII LAHE
Selle valus mäng on suurepärane päev ja mulle meeldib see nii väga, et andsin mulle nii kiiresti pärast oma B-meeskonna lahkumist teada, et töötada koos nendega Androidi rakenduste poes, et salvestada teie kulla ja hõbeda hindu futuuride kauplemisturul. fortnite'i fännile
millegipärast ma ei teadnud, et pean lisatasu OSTMA, kuid siiski on see maailma parim mäng, millegipärast laseb see mul mängida ainult umbes 20 minutit, enne kui mind välja viskab. Loodan, et te salaväljapääsu juures lugesite seda. Loodan, et saate selle parandada, aitäh, et tegite maailma parima mängu.
See mäng on nõme!!!!!!!!! Ärge ostke seda, palun, ma andsin sellele mängule 1 tärni
ARMASTAN MÄNGU, kuid tahaksin tegelasi natuke rohkem kohandada, et oleks rohkem värvide laiust ja suurust
see on päris hea, päris jõhker, kõik, mis mul öelda on. aga kas meil on piiramatult aega mängida oma uusi autosid, kaarte ja palju muid asju, mida ma ei maksnud🤘 sest ma nägin autodes midagi, mis ütleb "Vaata kuulutust ja proovige meie uut autot" siis ma vaatan seda ja siis ütleb, et ainult 3 tris kui igav kutt, andke meile piiramatult aega uue auto, kaartide ja teiste kuttide mängimiseks.
MA NAUDAN seda mängu VÄGA!! Mulle meeldib see nii väga, et tahaksin soovitada selliseid uusi funktsioone nagu: - taseme looja - üksuse kohandaja (Turbo Pad Power, Inderstructibe Player & Veichle ja haprus, Destructible Everything, Weapon Creator ja palju muud...) - Autode ilmumiskiirus - Ja tehisintellekti modifikaator oleks vähemalt ühe sellise eest väga tänulik
mulle meeldis, aga nad peavad lisama lennukeid!
Ma armastan seda mängu, sest selle ragdoll, tagaajamine, auto purustatud ja saate lõksu ehitada👍
Porgand on äge
See on kena mäng suurepärase graafikaga ja tapke ennast, sattuge kuritegudesse, tehke trikke ja tehke fikkin KILLHEHEHEHDHUSI2URVRBHDHEB RUDYNWNS;=₩=,^×9=&÷; DY^€=€#:
Ma tõesti naudin teie mängu. Palun lisage rohkem värskendusi, sest see mäng hakkab minu jaoks igav. Kui selleks kulub kolm aastat, on minuga kõik korras, kui on uus auto või kaart. See kõik. Ilusat päeva\ööd. Uuendan seda ülevaadet igal aastal.
Palun paranda viga, mille puhul mäng sind välja ei viska, sest kui ma peale saan, viskab see mind pidevalt välja, nii et paranda palun viga
Turbo Dismount™ ማስመሰል jzob
Turbo dismount on lastemäng Play poes, see on mõeldud laste meelelahutuseks. Mäng on hea, sest selles saate teha nii palju erinevaid asju, näiteks vahetada kiireid superautosid või vanamoodsaid sõidukeid, lisada hiiglaslikke kaldteid ja võimendusi, muuta autot juhtivaks inimeseks hiiglaslik pea. Seal on suurepärased kaardid, mille vahel saate valida. Üldiselt meeldib mulle see hävitav mäng autosõitude ajal mängimiseks, kuna see peatab igavuse ja ei kasuta mobiilset andmesidet.
Ma armastan seda mängu. Hakkasin seda mängima 2016. aastal ja nüüd on see 2019. aastal ning sellel mängul on endiselt lihtne, kuid nauditav mäng, seal on väikesed muudatused, kuid ikka sama asi. See on suurepärane ajamurdja ja kui teil on igav, proovige seda mängu, sest ma arvan, et see ravib teie igavust! Armastan seda mängu, soovitan seda mängu kõigile! Parim asi on see, et see mäng jääb samaks. Loodan, et teete rohkem selliseid mänge, Secret Exit. Jätkake seda imelist tööd!
Üritan seda osta vahekorras 33:1, kuid 7:00 otsib ikka laadimist
Turbo Dismount™ シミュレーション ujxn
See on tõesti lõbus, kuni see vananeb, laadin selle tagasi.